Valilik makamında gerçekleşen ziyarette kabullerinden dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Aktaş, Polislik mesleğini icra eden her teşkilat mensubunun ülkemizin huzur ve güveni için gece gündüz demeden görev yaptığını belirterek, gelecek nesillere güzel bir vatan bırakmak için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Vali Demirtaş ziyarete gelen İl Emniyet Müdürü Aktaş ve beraberindekilere "Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükunun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamının sürdürülmesini temin etmek polisimizin en önemli görevidir. Emniyet Teşkilatımız, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak bu kutsal görevi yerine getirmiştir. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümünde, Emniyet Teşkilatında görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Gününü kutluyor, görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, ailelerini ve gazilerimizi şükranla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum. Dedi.

 Vali Mahmut Demirtaş ayrıca yakın zamanda uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonda canı pahasına mücadele eden iki polise başarı belgesi vererek ödüllendirdi.