Beraberinde Saimbeyli Kaymakamı Seda Başoğlu, Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu, Saimbeyli İlçe Belediye Başkanı Salih Göçe,  kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte ilk olarak, atıl bir sağlık ocağı iken Adana Valiliği’nce bakım ve restorasyonu yapılarak, Saimbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen yeni hizmet binasını ziyaret eden Vali Demirtaş, burada görev yapan emniyet mensuplarından, ilçenin genel asayiş durumu hakkında bilgi aldı.
 
İlçe Emniyet müdürlüğü görevlilerine, vatandaşların huzur ve güvenliği için gerçekleştirdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra 7 bin metrekarelik arsa üzerinde bin 145 metrekare oturum alanına sahip olan ve 6 milyon 500 bin TL’ye mal olan Saimbeyli Entegre Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.
İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Acil’in de hazır bulunduğu incelemeleri sırasında yetkililerden, hastanenin genel durumu ve verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, tedavi gören hastaları da ziyaret ederek,  ‘geçmiş olsun’ temennisinde bulundu ve acil şifalar diledi.