Saimbeyli Kaymakamı Seda Başoğlu, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, kamu kurum ve kuruluşları ile öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, Kaymakam Seda Başoğlu’nun makamına geçerek, ilçenin durumu hakkında brifing aldı.

Vali Demirtaş, Kaymakamlık Şeref Defterini imzalamasının ardından Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe’yi de makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.


İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve esnafları ziyaret eden Vali Demirtaş, ilçe merkezindeki Açık Hava Müzesi’ni inceleyerek, müze hakkında bilgi aldı.

Vali Demirtaş, Saimbeyli Kalesi ve Saimbeyli Obruk Şelalesi’nde de incelemede bulunarak, yerli ve yapancı turistlerin Saimbeyli’ye gelebilmeleri için ilçenin sahip olduğu doğa güzellikleri en iyi şekilde tanıtıp, anlatılması gerektiğini söyledi.

Adana’nın daha iyi bir şekilde gelişip, kalkınması için tüm ilçelerde incelemelerde bulunacaklarını belirten Vali Demirtaş, kentin tanıtılması konusunda ortak bir çalışmalar yapacaklarını ifade etti.


Vali Demirtaş’ın ziyareti Saimbeyli Kaymakamı Seda Başoğlu, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ve vatandaşın memnuniyetini gözeterek, hizmet eden tüm kamu ve yerel yönetici ile çalışanlarına teşekkür etmesiyle son buldu.