Sebze hali esnafını işyerlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Vali Mahmut Demirtaş, periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği bu tür ziyaretlerle, vatandaşların ve esnafın yaşadıkları sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini bizzat dinlediğini, ziyaretlerinde dile getirilen isteklerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

 Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Vedat Dalokay Sebze Hali Esnafı ise yaptıkları açıklamalarda, pazarcılık mesleğinin zorluklarının yanı sıra yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

 Sebze hali esnafının dile getirdikleri tespitleri dikkatle dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların sebze ve meyveye ulaşmasında önemli bir görevi yerine getiren hal esnafının dile getirdikleri sıkıntıların çözümlenmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Sebze hali esnafının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Vali Mahmut Demirtaş, sıkıntıları yerinde görmek ve çözüm yolları bulmak amacıyla gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş buluşmalarını kararlıkla sürdüreceğini sözlerine ekledi.