Döşeme Mahallesi’nde bulunun MAS Taksi durağında, taksici esnafıyla bir araya gelen Vali Mahmut Demirtaş, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu ve taleplerini dinledi.

Taksici esnafı ile sohbet eden Vali Demirtaş, taksi durağını ziyareti sırasında, esnafın da hal ve hatırlarını sordu. Vali Demirtaş taksici esnafı ve vatandaşlarla buluşmasında yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta ısrarla vurguladığı üzere, sorunların ve sıkıntıların giderilmesinde vatandaşlarımız ve esnafımızla daima iç içe olmak, sizlerin dertlerini ve sıkıntılarını dinlemek, büyük önem taşıyor. Bizler de yoğun programımızdan fırsat buldukça, siz değerli vatandaşlarımızla bir arada olmaya büyük özen gösteriyoruz. Kentimizin gelişip kalkınması, yeni yatırımlarla buluşması için çaba sarfederken, siz değerli esnaf ve vatandaşlarımızca dile getirilen sıkıntıların çözümü için tüm gayretimizle çalışacağımızdan kuşkunuz olmasın” dedi.


MAS Taksi esnafı, ziyaretinden dolayı teşekkür ettikleri Vali Demirtaş, esnaf ve vatandaş buluşmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.