Vali Mahmut Demirtaş, ilçelerin genel durumu hakkında bilgiler almak ve devam eden yatırımlar ile yapılması gereken çalışmaları masaya yatırmak üzere, Vali Yardımcıları ve tüm İlçe Kaymakamlarıyla bir araya geldi. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Vali Demirtaş, Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamlarının yanı sıra İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Komutanı Albay Fatih Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da hazır bulundu. Vali Mahmut Demirtaş, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçelerde yaşanan sorunlar ile vatandaşlarca dile getirilen eksikliklerin giderilmesi noktasında, İlçe Kaymakamlıkları ile tüm kamu kurum ve kuruluşları arasındaki işbirliği ve diyalogun büyük önem taşıdığına dikkat çekti. 

Vali Demirtaş başkanlığındaki toplantıda Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları, görev yaptıkları ilçelerde devam eden, eğitimden sağlığa çok geniş bir alandaki kamu ve özel sektör yatırımları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
İlçelerin genel durumunun tüm ayrıntılarıyla irdelendiği toplantı, Vali Demirtaş’ın Vali Yardımcılara ve Kaymakamlara,  kamu hizmetlerinin ilçelerle ve vatandaşlarla buluşturulmasında daima yanlarında olduklarını belirtmesi ve görevlerinde başarılar dilemesiyle son buldu.