İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen "112 Acil Çağrı Merkezleri Projesi" kapsamında yapılan 112 Acil Çağrı Merkezi inşaatını gezen Vali Demirtaş, sağlık, itfaiye, jandarma, polis gibi birden fazla olan acil çağrı numaralarının, tek numara altında toplanması için 112 Acil Çağrı Merkezleri’nin kurulduğunu söyledi.
 
Vali Demirtaş, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen çağrıların, olayların takip ve koordinasyonu aynı birim içerisinde toplanmasının son derece hayati öneme haiz olduğunu vurgulayarak, acil durumlarda olaylara hızlı, etkin ve koordinasyon içerisinde müdahale edileceğini ifade etti.

YÜREĞİR HÜKÜMET KONAĞI HİZMET BİNASI

Yüreğir Hükümet Konağı Hizmet Binası’nda incelemelerini sürdüren Vali Demirtaş, toplam 10 bin 694 metrekarelik alanda yapılacak Yüreğir Hükümet Konağı Hizmet Binası’nın tamamlanmasıyla birlikte, vatandaşlara daha modern bir şekilde hizmet verileceğini söyledi.
 
Bodrum, zemin ve 4 katlı olarak planlanan Yüreğir Hükümet Konağı Hizmet Binası’nda incelemesini sürdüren Vali Demirtaş, çalışanlara kolaylıklar dileyerek, teşekkür etti.

GERİ GÖNDERME MERKEZİ

Daha sonra Geri Gönderme Merkezi’nde incelemede bulunan Vali Demirtaş, yasadışı yollarla kente giriş yapan veya bir suça karışan yabancı uyruklu vatandaşların ülkelerine geri gönderilmek üzere, Geri Gönderme Merkezi’nde tutulacağını dile getirdi.