Vali Demirtaş, Tufanbeyli ilçesindeki inceleme gezileri sırasında ilk olarak ilçe kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Ferhat Atar’dan ilçenin genel durumu, projeler kamu ve özel sektör yatırımları ile vatandaşlara verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Vali Mahmut Demirtaş, ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu kaymakamlığı ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, vatandaşların günlük yaşamlarının kolaylaştırılmasında kamu hizmetlerinin önemine vurgu yaptı.

Tufanbeyli Kaymakamı Ferhat Atar’ın şahsında tüm kaymakamlık çalışanlarına ve kamu görevlilerine teşekkür eden Vali Demirtaş, daha sonra ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile birlikte, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

VALİ DEMİRTAŞ, “DİLE GETİRİLEN HUSUSLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Tufanbeyli’nin genel durumunun ayrıntılarıyla irdelendiği geniş katılımlı toplantıda, STK temsilcileri ile muhtarlar ve vatandaşların dile getirdikleri talepleri dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, ilçe gezilerini gerçekleştirmekteki amacının, eksiklikleri yerinde görmek olduğunu belirtti ve dile getirilen hususların takipçisi olacağını ifade etti.

TALEPLERİN İVEDİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRİLMESİ TALİMATI VERDİ

Katılımcılara tek tek söz vererek dile getirdikleri sorunları ve beklentilerini dinlemesinin ardından ilgili kamu kurumları temsilcilerine talimatlar veren Vali Mahmut Demirtaş, ilçedeki eksikliklerin giderilmesi doğrultusunda, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının nezdinde gerekli tüm çalışmaların yapılacağından herkesin emin olmasını istedi. Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, ilçede yapılması gereken çalışmalar hakkında çeşitli değerlendirmelerin yapılmasıyla son buldu.