Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Çarkıpare Mahalle Muhtarı Yalçın Uzun ve çevre mahalle muhatları ile vatandaşların bulunduğu ziyarette mahalle sakinlerinin ilkokul, ortaokul ve kapalı semt pazar yeri gibi sorunları dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, belirtilen taleplerin karşılanması konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

ASLİ GÖREVİMİZ MİLLETE HİZMET

Vali Demirtaş, asli görevlerinin vatandaşa hizmet etmek olduğuna vurgu yaparak, “Bugün siz kıymetli vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, gerek taleplerinizi dinlemek, gerekse, sizlerle sohbet edip, hasbihal etmek için bir aradayız” dedi. Zaman zaman muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini hatırlatan Vali Demirtaş, “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve taleplerini karşılamak için tüm kamu ve yerel yöneticiler ile birlikte milletimize aşk ve şevkle görev yapıyoruz. Zaten asli görevimizde milletimize hizmettir” diye konuştu. Mahalle sakinleri, ziyaretinden ve sorunlarını dinlemesinden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür ederek, mahallelerinde görmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam İlçesi Çarkıpare Mahallesi’nin ardından Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret etti ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Yurt Mahallesi Muhtarı Arif Çetin ve vatandaşların olduğu ziyarette, bölgenin okul, yol gibi sorunlarını dinleyen Vali Demirtaş, taleplerin hassasiyetle takip edileceğini söyledi.

AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZİ DİNLEMEK VE SORUNLARINA ÇÖZÜM YOLLARI ÜRETMEK

Vali Demirtaş, muhtarlar ve vatandaş buluşmalarını devam ettiklerini vurgulayarak, bu buluşmalardaki amacının sorunları tespit etmek, bizzat muhtar ve vatandaşlardan dinlemek ve çözüm yolları üretmek olduğunu dile getirdi. Ziyarette vatandaşların dile getirdiği sorunların çözümü konusunda gayret göstermeye devam edeceklerini ifade eden Vali Demirtaş, “Taleplerinizin karşılanması ve çözümünde azami gayreti ve hassasiyeti göstereceğimizden hiç kuşkunuz olmasın” şeklinde konuştu.