Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu’nunda olduğu Yeşiloba Şehitliği’ne gelen Vali Mahmut Demirtaş, burada Seyhan İlçesi’ne bağlı mahalle muhtarları tarafından karşılandı.
 
Vali Demirtaş, kendisini karşılayan muhtarla ile tek tek tokalaşarak, hatırlarını sordu.
Yeşil Oba Şehitliği Müzesi’ni ziyaret eden Vali Demirtaş, yetkililerden bilgi aldığı müzede, Fransız işgali sırasında şehit düşen vatandaşların anısına yapılan anıt müzeyi, tarihsel belgeleri ve fotoğrafları inceleyerek, vatan topraklarının korunması uğruna canlarını veren şehitlere Allah'tan rahmet diledi.
 
Vali Demirtaş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve rengini şehitlerin kanından alan Ay-Yıldızlı bayrağın sonsuza dek özgürce dalgalanacağını da sözlerine ekledi.
Daha sonra, Yeşil Oba Şehitliği’ndeki Milli Mücadele Kütüphanesi'nde muhtarlarla bir araya gelen Vali Demirtaş, muhtarların anlattığı sorunlar ile vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.
Vali Demirtaş, sorunlarının çözümü ve vatandaşlara daha iyi hizmetler verilmesi konusunda her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.
Periyodik olarak gerçekleştirdikleri muhtarlar toplantıların, muhtarların talep ve beklentilerinin yerine getirilmesinin yanı sıra Adana’nın sorunlarının çözümüne de önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi.