İlk olarak Atakent Mahallesi muhtarlığını ziyaret eden Vali Demirtaş, mahalle Muhtarı Ramazan Susan ve vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi. Daha sonra sırasıyla Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Ahmet Özbulat ve Kışla Mahallesi muhtarı Ali Kubat’ı ziyaret eden Vali Demirtaş, muhtarlık binaları önünde toplanan vatandaşlarla buluştu.

Tek ve en büyük amaçlarının; vatandaşlara en güzel ve kaliteli hizmeti sunmak, ziyaret ettiği mahallelerde dile getirilen sorunları çözümlemek ve eksiklikleri gidermek olduğunu kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, muhtar ve vatandaş buluşmalarını kararlılıkla gerçekleştirmeye devam edeceğini söyledi.


Atakent, Karacaoğlan ve Kışla Mahalleleri muhtarları ile vatandaşlar, ulaşım, okul, elektrik kesintisi, uyuşturucuyla mücadele, alt ve üst yapı eksiklikleri gibi konulardaki beklentilerini anlatırken, Vali Demirtaş kendisine iletilen sıkıntıların giderilmesi konusunda ilgili kurul ve kuruluşlar nezdindeki çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Vali Mahmut Demirtaş’ın mahalle ziyaretleri, vatandaşların sorunlarının çözümü için gösterdiği ilgi ve duyarlılığından dolayı teşekkür mesajları vermeleriyle son buldu.