İlçe Kaymakamı Asalet Karabulut ve İlçe Belediye Başkanı Türkeş Filik, İlçe Emniyet Amiri Alper Tunga, İlçe Jandarma Komutanı Özgür Baran ile kamu kurum ve kuruluşları idarecilerinin hazır bulunduğu inceleme ziyaretleri sırasında Vali Demirtaş, ilçede gerçekleştirilen kamu yatırımları hakkında yetkililerden ayrıntılı bilgiler aldı.
 Yumurtalık Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yumurtalık Kalesi’ni ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, yetkililere ilçenin sorunlarının çözümü ve sıkıntıların giderilmesi noktasında daima titiz, hızlı ve kararlı davranmaları talimatı verdi.

Kaymakamlıkta aldığı brifingin ardından, vatandaşlarla bir araya gelen Vali Demirtaş, hal ve hatırlarını sorduğu vatandaşların dile getirdiği talep ve beklentileri dinledi.
İlçenin turizm potansiyelinin yatırımcılarla buluşturulması gerektiğine dikkat çeken Vali Mahmut Demirtaş’ın Yumurtalık ziyareti, ‘Kamu kurum ve kuruluşları olarak daima vatandaşlarımızın yanındayız. İlçelerimizin kamu yatırımlarıyla buluşturulması ve eksikliklerin giderilmesi noktasında üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye kararlıyız” mesajıyla son buldu.