Her geçen gün kaliteli yeşil alan ve oyun parkı sayısını artıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karayolları arkasında imara yeni açılan ve çevresinde hiç park bulunmayan İsmail Hakkı Öztorun Sokaka yeni bir park yaptı. 1716 metrekarelik arazi üzerine yapımı tamamlanan park içerisine çocuk oyun grubu ve oturma grupları yerleştirildi; bay - bayan tuvaleti ve tatlı su çeşmesi yapıldı. Ayrıca parka 1144 metrekarelik çim ekildi.

Mevcut parklarda yapılan ekleme ve tamiratların yanı sıra ihtiyaç duyulan bölgelere de hızla yeni çocuk parkları yapmaya devam ettiklerini söyleyen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk; “İlçe merkezi ve 88 köyümüzde belediye hizmetlerimiz devam ederken, yeni çocuk parkları ve sosyal alanlar yapmayı da ihmal etmiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için ihtiyaç duyulan bölgelerde sağlıklı ve güvenli oyun alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Varsaklar mahallesinde tamamladıkları parkın yanı sıra Türkeli Mahallemizde de yaklaşık 3 bin metrekarelik yeni bir park inşaatını tamamlama aşamasındalar." dedi.

Varsaklar Mahalle Muhtarı Rüstem Enişte, mahallesine yeni yapılan park nedeniyle Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e ve ekiplerine teşekkür etti.