Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Kasaplar Odası arasında Kasaplar Çarşısı ve Sosyal Tesisi için bir protokol imzalandı. Protokol İmza Töreni’nde konuşan Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur ve Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye yer tahsisi ve destekleri için teşekkür ettiler.

“BİRLİKTE BAŞARIYORUZ”

Protokol İmza Töreni’nde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’ya hizmet noktasında kentteki odalar ve sivil toplum kuruluşları ile kolektif bir ruh ile çalıştıklarını, “Birlikte Başarıyoruz” sözünün kaynağının da bu ruhta saklı olduğunu ifade ederken “Kentin belediye başkanı olarak istiyorum ki Adana başı dik sırtı pek insanların şehri olsun. Adanalılar genci, yetişkini,esnafı, sanayicisiyle yaşadıkları kentte yaşamaktan haz duysunlar. Gayretimiz refahı yüksek bir Adana” dedi.

“ZABITA, TEMİZLİK, VETERİNERLİK HİZMETİ VERİLECEK, MESCİT YAPILACAK”

Başkan Sözlü konuşmasını “Bugün Kasaplar Çarşısı ve Sosyal Tesisi için Seyhan Belediyesi’nden 2 parsel 951 metrekare ve Büyükşehir Belediyemizin 1200 metrekare tahsis edeceği alanın protokolünü imzalayacağız. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a da problemin çözümü noktasındaki katkısı için teşekkür ederiz. Bu alanda Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından zabıta, temizlik ve veterinerlik hizmetlerinin verilmesi için 3 adet dükkan ayrılacak ve mescit yapılacaktır” diyerek sonlandırdı.

ESNAFI ZİYARET ETTİ, SIKINTI VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur arasında imzalanan protokol sonrası yakılan mangalın başına geçerek misafirlere kebap ikram eden Başkan Sözlü, daha sonra Saydam Caddesi civarında esnaf ziyareti yaparak onların sıkıntı ve taleplerini dinledi.