İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı; AK Parti Adana Tanıtım ve Medya Başkanı Zafer Kara, Halkla İlişkiler Başkanı Fahrettin Coşkun, Mali ve İdari İşler Başkanı Hasan Aydın ve Başkan Danışmanı İsmail Babacan ile birlikte Seyhan İlçe Kaymakamı Ahmet Okur’u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

 

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, ziyaret esnasında; Seyhan’ın sürekli göç alan ve hala yerlileşememiş insanların daha yoğun olarak yaşadığı ilçe olduğunu belirterek, “Adana’nın en büyük ilçesi Seyhan’dır. Doğaldır ki en fazla göçüde bu ilçemiz alıyor. Bununla birlikte fakirlikte beraberinde geliyor” dedi.

 

Devlete ait kamu kurum ve kuruluşlarının büyük çoğunluğunun Seyhan’da olduğunu hatırlatan Ziyaeddin Yağcı, Seyhan’da görev yapmanın bu açıdan önemli olduğunu, aktif ve dinamik bir kaymakamın atanmış olmasının da sevindirici olduğunu söyledi.

 

Ziyaeddin Yağcı, “Kamu görevi yürütürken hayırlı hizmetler yapmak, vatandaşa faydalı olmak önemlidir. Yine genç ve tecrübeli bir kaymakamın Seyhan’a atanmış olması, ilçemize devletimizin verdiği önemi gösteriyor. Biz de heyet olarak başarılı ve hayırlı işler yapacağınıza inanıyor, görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur ise kendinse yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, daha önce görev yaptığı yerlerle ilgili bilgiler vererek, “İstanbul Maltepe’den geldim. Aslen Hayatlıyım. Önceki görev yerimizde geliştirdiğimiz bazı uygulamaları burada da uygulayıp, ihtiyaç sahibi vatandaşların daha rahat hizmet almasını sağlamak istiyorum. İşlemleri kolaylaştırıcı çözümleri Seyhan’da da uygulamak gerekiyor. Bundan maksat; insanımız devletine uzak kalmasın, sıcaklık hissetsin, baba şefkatini hissetsin. Müracaatları uzun süre bekletmeden, mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturacağız” açıklamalarını yaptı.