Mahallede bulunan 125 sokaktan 12 sokak kilitli parke 52 sokakta ise asfalt kaplama yapıldı. Çalışmalar tüm köylerde ve mahallelerde devam ediyor.Türkiye Muhtarlar Derneği Yüreğir Şube Başkanı ve Yavuzlar Mahalle Muhtarı Yaşar Uzun 20 yıllık muhtarlık yaptığını belirterek 'Bugüne kadar böyle bir asfalt çalışmasını Yüreğir de görmedim. Başkanımıza teşekkür ediyorum.'dedi.

Yüreğir de 20 yılda yapılan yol çalışmasından daha fazla yol çalışmasını 4.5 yılda gerçekleştirdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ' Yol için 65 milyon para harcadık. Yüreğir de bugüne kadar 333 bin ton sıcak asfalt, 520 bin metrekare kilitli parke ve 720 bin metrekare sathi kaplama gerçekleştirdik. İlçede bulunan 6 bin sokaktan 4 bin 500 sokağında çalışma yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor.'dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Yüreğir Şube Başkanı ve Yavuzlar Mahalle Muhtarı Yaşar Uzun ilçede yeni uygulanan oluklu asfalt çalışmasının çok güzel bir uygulama olduğunu belirterek 'Yavuzlar Mahallesinde 20 yıldan bu yana muhtarlık yapıyorum. Muhtarlık yaptığım dönem içerisinde ve önceki dönemlerde böyle asfalt çalışması yapılmadı. Kalıcı bir hizmet. Bu hizmeti takdir ediyorum.' şeklinde konuştu.

Yavuzlar Mahallesi sakinleri yapılan yol çalışmasından çok memnun olduklarını belirterek 'Biz yıllardan bu yana burada oturuyoruz. Mahallemiz kurulduğundan bu yana böyle çalışma yapılmadı. Yollarımız çok güzel oldu. Başkanımıza yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz.' dediler.