Kozan Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği ziyaret kapsamında üniversiteli gençler meclis toplantısına katılarak Belediye Başkanı Musa Öztürk ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.
Eğitimini aldıkları yerel yönetimler alanında, kamu hizmetlerini yürüten kurumları yerinde görme ve tanıma amacıyla düzenlenen ziyarette öğrenciler, belediyecilik hizmetleri, meclis faaliyetleri, büyükşehir yasası, belediye tarafından hayata geçirilen ve halen devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

ÇÜ Kozan Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerini belediyede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Belediyemizde ve meclisimizde yapılan tüm çalışmaları, yeni neslin ve özellikle yerel yönetimler alanında eğitim alan öğrencilerin bilmesi ilçemizin ve ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Belediyeler doğrudan veya dolaylı olarak çok geniş bir sahada hizmet üretmektedirler. Yerel yönetimler alanında eğitim alan öğrencilerimizin Kent Konseyi Gençlik Meclisi aracılığıyla bizleri ziyaret etmesi ve belediyemizin hizmet alanları hakkında bilgi edinmesi memnuniyet verici. Kozan Belediyesi olarak 2016 – 2017 eğitim öğretim döneminde başta üniversitemiz olmak üzere tüm eğitim kurumlarımıza desteğimizi sürdüreceğiz. Bundan sonraki günlerde gençlik meclisimiz aracılığıyla gerek belediyemizde gerekse üniversitemizde ortak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz.”
Kozan Belediyesi ekim ayı meclis toplantısına katılan öğrenciler meclis üyeleri ile de uzun süre sohbet ederek, meclis işleyişi hakkında sorular sordu. Ziyaret, meclis salonunda çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.