Selami YILDIZ, Doğankent Merkez Camide Cuma namazı çıkışı mahallede bulunan birpazar yerine gidip esnafla tek tek tokalaşarak hayırlı işler dileğinde bulundu. Daha sonra Doğankent Taziye evinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti. Selami YILDIZ, sohbet esnasında vatandaşlara " Devlet vatandaşı için vardır, dil, din, ırk gözetmeksizin bütün vatandaşlarımız birinci sınıf vatandaştır" dedi. Uyuşturucu konusuna da değinen YILDIZ, "Gençlerimizi, geleceğimizi çalmaya çalışan uyuşturucu tüccarlarına müsaade etmeyeceğiz, göreve geldiğimden bu zamana kadar Adana'da 1.130 uyuşturucu satıcısını vatandaşlarımızın da desteği ve ihbarı sayesinde tutuklattırdık" dedi.

Sohbet esnasında vatandaşlar Emniyet Müdürü Selami YILDIZ'a Doğankent mahallesinde bulunan Polis uygulama noktasından ve polisin burada yapmış olduğu çalışmalardan son derece memnun olduklarını dile getirerek uygulama noktasının devamlılığını istediler.

Selami YILDIZ, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Doğankent Mahallesi Polis Uygulama Noktasında görev yapan personeli denetleyerek incelemelerde bulundu, uygulama noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşlarla da ayaküstü sohbet eden YILDIZ, daha sonra görev yapan personele dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulunduktan sonra görevlerinde başarılar diledi.