Divan Başkanlığını Mustafa Okşak'ın üstlendiği genel kurulda Yavuzlar Dolmuş Kooperatifinin gelir gider tablosu ve faaliyet raporu görüşüldü.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, genel kurulda yaptığı konuşmada toplu taşıma esnafının son derece önemli ve hassas bir mesleği icra ettiklerini söyledi. Ulaşımda toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların can güvenliğinin sürücülere emanet olduğuna dikkati çeken Birlik Başkanı Sözütek, "Sürücü arkaşlarımdan hem kendilerinin hem de yolcularının can güvenliğini düşünerek trafik kurallarına azami ölçüde riayet etmelerini rica ediyorum" dedi.

Dolmuş sürücülerinin geniş bir meslek kitlesini temsil ettiğinin altını çizen Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, "Kılık kıyafetimizden traşımıza kadar her şeye özen göstermeliyiz. Yolcularımıza karşı kibar ve anlayışlı davranmalıyız. Bu bağlamda Yavuzlar Dolmuş Kooperatifinde çalışan arkadaşlarımı kutluyorum. Hepsi traşlı ve giyimine özen gösteriyor. Durak Başkanı Ayhan Akgümüş'ü de sürücülerin sakal tıraşı konusundaki hassasiyeti ve yönetim olarak aldıkları karardan dolayı tebrik ediyorum. Bunlar küçük detaylar gibi gelebilir ancak bu küçük detaylar mesleğimizin saygınlığı için büyük önem taşıyor" ifadelerini kullandı.

Kooperatif Başkanı Ayhan Akgümüş ise, yönetim olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Akgümüş, "Yavuzlar Dolmuş Kooperatifi olarak ana prensibimiz yolcularımızın güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamaktır. Yönetim olarak bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle sürücülerimize yönelik eğitim faaliyetlerine ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Genel kurula Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ve Durak Başkanı Ayhan Akgümüş'ün yanı sıra, 2. Başkan Muhammed Sert, Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Demirtaş, Ömer Sarı, Muhammed Kanık ile dolmuş sahipleri ve sürücüler katıldı.