Erişmen; Adana’nın cazibe merkezi ilçelerinden biri haline gelen sahil ilçesi Yumurtalık’ da yaz turizmin yüzde yüz kapasite ile gerçekleştiğini belirtti.

Turgut Erişmen, “İlçemize yaptığımız yenilikler ve projelerle kalite standardı getirdi. Yumurtalık’ı cennetten bir köşe yapmak için gereken adımları attık. Yaşadığımız yeri cazibe merkezi haline dönüştürdük. Restorasyonlar, Altyapısı, üst yapısı, denizi, kumu ve plajı ile belediyenin hizmetleri noktasına çıktı. Vatandaşımızın, Adana merkeze en yakın mesafede olan  ilçemize kalkıp gelmesini bu değişime bağlıyorum” dedi. 

İŞ KAPASİTESİ ARTTI

Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, yaptıkları yenilik ve değişiklerle bölge halkının ve esnafın yüzünü güldürmeyi başardıklarını ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü.

“Vatandaşımızın en çok kullandığı sahilimizi baştan aşağı yeniledik. Oto park hizmetimiz devreye girdi. Daha önce tatilciler Yumurtalık’a geldiğinde yiyeceklerini beraber getirirdi. Bunlara sınır getirdik. Gelenler ihtiyacını nezih hizmet veren lokantalarda gerçekleştirmeye başladı. Buranın halkını pansiyonculuğa teşvik ettik. Pansiyonculuk yapmak isteyen ailelere rehberlik hizmeti verdik. Onları her alanda destekledik. Buradaki turizm geliştikçe turist sayı arttı ve haliyle esnafımızın iş kapasitesi de arttı. Başta bakkal, kasap, manav, lokanta, gibi meslek gruplarında hizmet eden esnafımızın da yüzü güldü.  Bu da bizleri memnun etti.”