Yüreğir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen eğitimlerde konusunda uzman  hocaların getirildiğini belirten Başkan Çelikcan 'Kişisel Gelişim' alanında   Dr. Reha Çetin Yurdaer tarafından  personellere eğitim verildiğini belirtti. Sürekli değişen dünyada toplumların gelişmesi için bireylerin kişisel gelişimlerinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Çelikcan 'Gelişim, başarı, mutluluk ve toplumsal ilişkiler için gereklidir. Belediyeler hizmet yerleridir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için önemlidir. Bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu makamlardayız. Bunun için personellerimizin her alanda kendini yetiştirmesi amacıyla eğitim seminerlerini devam ettiriyoruz. ' dedi.

Öğrenmenin ve kişisel gelişimin yaşı olmadığını belirten Başkan Çelikcan 'Kişisel gelişim, bireyi çok yönlü geliştirmeyi amaçlar. Çünkü insanı sosyal hayatta etkili, verimli, güçlü kılmanın yolu bilgi yapılanmasıdır. Daha az zaman ve enerji ile çok daha fazla başarı elde etmemizi sağlar. Böylece özel yaşamımızda ve iş hayatımızda başarılı olmamızı sağlar. Bunun için her zaman öğrenmeye bilgi edinmeye açık olmalıyız.' şeklinde konuştu.

Dr. Reha Çetin Yurdaer öğrenmenin ve kişisel gelişimin yaşam boyu sürdüğünü belirtti. Çalışanlara kişisel gelişim hakkında detaylı bilgiler anlattı.