Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı Öncesi sokakları ve caddeleri pırıl pırıl ettiler. Oluşturulan özel ekipler Yüreğirli vatandaşların temiz bir ortamda yaşamaları amacıyla ana caddeleri ve sokaklarda genel temizlik yaptılar. İlçede bulunan bütün camilerin içi ve çevresi ekipler tarafından düzenli olarak temizleniyor.

YÜREĞİR'DE CAMİLER YIL BOYU TEMİZLENİYOR

Her alanda olduğu gibi temizlik alanında da Yüreğirli vatandaşların huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlarımızın temiz ve ferah ortamlarda yaşamaları ve ibadetlerini yapmaları amacıyla ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor. Oluşturulan özel ekipler caddelerimizi ve sokaklarımızı temizliyor. Yıl boyu ise camilerimiz düzenli olarak temizlenerek vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ortamlarda yapmalarına yardımcı oluyoruz. Bizim inancımıza göre temizlik imandandır. Buna göre gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'' şeklinde konuştu.

HERKEZ EVİNİN ÖNÜNÜ TEMİZ TUTSUN

Sokakların ve caddelerin temizliği konusunda halkımızın daha duyarlı olması gerektiğini belirten Başkan Çelikcan '' Temiz ve sağlıklı bir çevre, bütün canlıların yaşayabilmesi için temel koşuldur.Her canlı gibi insanda çevresiyle uyum içinde yaşamalıdır. Sağlığımızı korumak ise sağlıklı ve temiz çevre ile mümkündür. "Aslan yattığı yerden belli olur'' derler.Sokağını, işyerinin ve evinin önünü temiz tutan duyarlı  vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.Yüreğir'i Adana'nın en temiz ilçesi yapmamız için halkımızın bize yardımcı olmasını rica ediyorum." dedi.