Geride kalan 5 yıl içerisinde girilmedik mahalle ve köy yolu bırakmadıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Ekiplerimiz son olarak Kışla Mahallesi'nde eksik kalan sokaklarda kaplama çalışması yaptılar. 14 sokakta yapılan kaplama çalışmalarında 900 ton asfalt döküldü. Ekiplerimiz yol çalışmalarını diğer mahallelerimizde devam ettiriyorlar. Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan çok memnunlar.' dedi.

Yapılan yol çalışmalarını diğer kurumlarla ortak yürüttüklerini belirten Başkan Çelikcan ' Altyapı çalışması tamamlanan mahallelerimizde bizde asfalt çalışması yapıyoruz. Böylece yollarımız acil durumlar dışında tekrar bozulmamış oluyor.'

Kışla Mahallesi Muhtarı Ali Kubat ve vatandaşlar yapılan yol çalışmalarından dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve yol ekiplerine teşekkür etti. Son yapılan yol çalışmasıyla mahallenin yol sorunun büyük ölçüde çözüldüğünü belirterek ' Yapılan yol çalışmaları çok kaliteli ve düzgün çalışma oldu. Uzun yıllar gidecek şekilde yapılmış durumda. Yüreğir olarak yol konusunda kendimizi bu dönemde şanslı hissediyoruz..' şeklinde konuştu.