Rahatsızlığı sonucu 86 yaşında vefat eden 10 çocuk annesi Fatma Üçdağ, Obalar Caddesi, Toros İlköğretim Okulu civarındaki 255 No’lu  evinden alınarak, Akkapı Aile Mezarlığı’na getirildi.
Merhume Üçdağ için burada düzenlenen merasime TESK ve TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ve EKKK Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık, Seyhan Belediye Başkan Prof.Dr.Azim Öztürk, Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ile Birlik Başkan Vekilleri Nihat Sözütek ve Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri İlhami Uygunsözlü, Kenan Yılmaz, Mustafa Gökay Karakuş ile Birliğe bağlı çok sayıda esnaf odası başkanı, siyasi parti temsilciler ve belediye başkan aday adayları ile yakın dost ve akrabaları da katıldı.

Akkapı Mezarlığı Camii’nde kılınan ikindi namazını müteakiben Merhume Üçdağ için cenaze namazı kılındı. Birlik Başkanı Barışık’ın da katıldığı cenaze namazında Başkan Üçdağ’ın gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Merhume Üçdağ’ın cenazesi, kılınan namaz sonrası omuzlara alınarak aile kabristanlığına götürüldü ve dualarla toprağa verildi.

 

Başkan Üçdağ, tören sonrası akrabalarıyla saf tutarak, cenaze gelenlerin taziyelerini kabul ederken, acılı gününde verdikleri desteklerinden dolayı da teşekkür etti.