Zabıta Teşkilatının 192. Kuruluş Yıldönümü ve Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Bayram Kadir Tüylü, Destek Şube Müdürü Hüseyin Kömürcü, şube müdürleri ve zabıta personeli, ziyaretleri sırasında vatandaşlara yönelik  hizmetlerin daha sağlıklı bir şekilde verilmesi için verdiği destekten dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür etti.


 
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Bayram Kadir Tüylü ve beraberindeki heyet üyelerinin kutlama programına yönelik bilgiler verdiği ziyarette konuşan Vali Mahmut Demirtaş, köklü bir geçmişe sahip olan Türk Zabıta Teşkilatı'nın, kanun ve yönetmelikler çerçevesinde, sosyal yaşamın her  alanında vatandaşların huzur ve esenliği için kesintisiz görev yaptığını vurguladı. 


Zabıta Teşkilatının 192. Kuruluş Yıldönümünü ve Zabıta Haftası'nı kutlayan Vali Mahmut Demirtaş, ziyaret vesilesiyle tüm zabıta görevlilerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.  Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Bayram Kadir Tüylü ve zabıta personeli ile beraberlerindeki çocuklar,  Vali Demirtaş’a Zabıta Haftası anısına çiçek verip, şükran plaketi takdim etti. Zabıta personelinin Vali Demirtaş'ı ziyareti, anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.