Geldiği günden beri her kesim ile bir araya gelerek mahallelerdeki sorunları yerinde dinleyen Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, son olarak Adana'nın Merkez Yüreğir İlçesi'nde bulunan Sanayi Camii Cemaati ve Esnaflarla bir araya geldi.

Cuma Namazını Yüreğir Sanayi Camiinde kılan Aktaş, namaz sonrası vatandaşlarla sohbet ederek yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı. İl Emniyet Müdürü'nü karşılarında gören vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulunan Zafer Aktaş, vatandaşın güvenliği ve huzuru için çalışmaların sürdüğünü anlattı. Gençlerin uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmaları konusunda kendilerinin çalışmalar yürüttüğünü ve vatandaşlarında bu konuda kendilerine destek olmalarını isteyen Aktaş, el birliği ile Adana'da tek bir uyuşturucu satıcısı kalmayana kadar mücadele etmeye devam edeceklerini işaret etti.

Vatandaşlar Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ı görmekten memnun olduklarını belirterek ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Aktaş'a teşekkür ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.