Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, ADANA BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emrah İlbilgi, Başkan Yardımcısı Abdullah Abacı, Genel Sekreter Abdulcebbar Güngörmüş, Yönetim kurulu üyeleri İbrahim Erdeve, Serhat Gündüz ve İsmail Güzel’i makamında kabul etti.

Zenbilci, “Derneğinize, bölgemizin ve ülkemizin önde gelen sanayicilerini ve iş adamlarını davet ederek üyeleriniz için tecrübe paylaşımında bulunulabilir. sizler için üzerimize düşen her türlü yardımı yapmaya hazırız. Sizlere de her konuda çok büyük görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

Burç Okulları’nın 1999 yılından bu yana mezun verdiğini belirten BUGİAD Başkanı Emrah İlbilgi de, dernek olarak amaçlarının, mezunları bir araya getirip ufkunu açarak ekonomiye katkı sağlamalarına yardımcı olmak olduğunu ifade etti. Burç Okulları’ndan mezun 114 iş adamı bulunduğunu da kaydeden Başkan İlbilgi, “Mezunlarımızın birçoğu üniversite eğitimine devam ediyor. İş hayatına atılan üyelerimiz için seminerler, yurtdışı gezileri ve mesleki eğitimler düzenliyoruz. Bu kapsamda Kuzey Irak’a iş gezisi düzenledik. Üretim yapan firmalarımız burada bayilikler verdiler. TUSKON’dan aldığımız güçle evrensel, uluslararası bir dernek olma yolunda ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.