Görme engelli öğrencilerin Kur’an öğrenmesini sağlayan kursun düzenleyicisi kurumlardan olan Engelleri Aşanlar Derneği Başkanı Atilla Korkmaz, “Kursun düzenlenmesiyle ilgili sıkıntılar yaşadık. Tam hayallerimiz suya düşecekken son anda bir dost eli uzandı. O sesin İzmir’den gelmesini bekliyorduk. Ancak kilometrelerce uzaktan, Adana’dan o ses bize geldi” dedi.

Kendilerine uzanan dost elinin Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın eli olduğunu vurgulayan Atilla Korkmaz, “Sayın Başkanımız bize ‘Dert etmeyin biz yanınızdayız’ dedi. Sayın Başkan Zihni Aldırmaz bu hizmette en büyük pay sahibi olan kişidir” şeklinde konuştu.

Adanalı görme engelli öğrenci Cüneyt Arat da, Zihni Aldırmaz’a kendilerine olan yaklaşımından dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Fedakar güleryüzlü, engelleri kaldıran başkanım. Engelsiz kent engelsiz ülke sloganıyla gönüllerde taht kurdunuz. Engellilere engelsiz yaşam sundunuz. Sizin hakkınızı nasıl öderiz? Siz her zaman engellilerin yanında oldunuz. Size çok teşekkür ediyoruz.”