Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği’nin organize ettiği kutlamada, usta dansçılar, İspanyol ezgileriyle aşkın ateşini güçlendirecek.
Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftler için romantizm dolu kutlama organizasyonu düzenledi. Adana’nın ve Ziyapaşa Bulvarı’nın marka değerini yükseltecek adımlar atan Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu, Sevgililer Günü’nde Ziyapaşa Bulvarı, Şinasi Efendi Caddesi ve Mithat Saraçoğlu Caddesi’nde Flamenko ve Tango danslarıyla İspanyol rüzgarı eseceğini bildirdi. 
Dernek Başkanı Naci Sezgek, “Ziyapaşa Bulvarı’ndaki mağazalar, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanyalarla sevdiklerine hediyeler almak isteyen insanlara cazip fırsatlar sunuyor. Hem Ziyapaşa Bulvarı hem de Şinasi Efendi Caddesi’nde hizmet veren restoranlar ile kafeler de sevgililer için çok özenli hazırlıklar yapıyor. Biz de bu özel günü dans etkinliğiyle renklendireceğiz. Usta dansçılar, İspanya’nın çok ünlü Flamenko ve Tango danslarını sergileyecek. Adanalılar da bu danslara eşlik ederek, kutlama yapacak. Saat 14.00’da Şinasi Efendi Caddesi meydanında başlayıp, Ziyapaşa Bulvarı ve Mithat Saraçoğlu Caddesi boyunca devam edecek kutlamamıza tüm Adanalıları davet ediyoruz” diye konuştu.