• USD 32,50
  • EUR 34,78
  • ALTIN 2.496,45
  • BİST100 9.693
  • BTC 63.200

Çukurova belediyesi Haberleri

çukurova belediyesi haberleri ve güncel çukurova belediyesi gelişmeleri, çukurova belediyesi ile ilgili tüm video, çukurova belediyesi fotoğrafları ve çukurova belediyesi haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Yerel Yönetimler

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Ramazan Bayramı’nın birleştirici yanına dikkati çekip dargınlıkların ve kırgınlıkların sonlandırılması çağrısında bulundu

Yerel Yönetimler

Mazbatasını alıp görevine başlayan Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, belediye personeliyle tanışma ve bayramlaşma töreninde bir araya geldi

Yerel Yönetimler

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Çukurova Belediyesi’nde meclis üyesi seçilenlerin isimleri netleşti.

Güncel

Geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Özdemir için belediye bahçesinde tören düzenlendi.

Yerel Yönetimler

Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde Çukurova Belediyesi de kentin her yanını bayraklarla donatmak için kolları sıvadı.

Adana

Huzurevleri Mahallesi 77019 sokakta lağım patlaması nedeniyle vatandaş salgın hastalık endişesi taşıyor.

Yerel Yönetimler

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sokak hayvanları ile çalışmaları hayvan severlerle birlikte yürüttüklerini belirtti.

Yerel Yönetimler

Adana'da Seyhan ve Çukurova belediyelerine sabah saatlerinde rüşvet operasyonu düzenlendi. Polis ekipleri, binalarda aramalar devam ediyor.

Yerel Yönetimler

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, emniyet güçlerinin gerekli evraklarda inceleme yaptıktan sonra “Suç unsuruna rastlanmamıştır” şeklinde tutanak tuttuktan sonra herhangi...

Yerel Yönetimler

Sabah saatlerine Seyhan ve Çukurova Belediyelerine yapılan operasyonda bazı isimlerin gözaltına alındığı belirtiliyor

Spor

15-17 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Kadınlar Voleybol Turnuvası’nın tanıtım toplantısı TSYD Adana Şube de yapıldı.

Yerel Yönetimler

Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Toros Mahallesindeki bir apartman dairesinden yaklaşık 20 ton çöp çıkardı.