Dizinin çekimleri için Adana’da mekan incelemesi yapan NTC Yapım Genel Koordinatörü, Nazlı Heptürk, Yapım Koordinatörü Arzu Ersan ve Dizinin Adana Sorumlusu Tamer Gözüdeli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

            Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Necmi Özcanlı, dizi ve film yapımcılarının Adana’yı tercih etmesinden mutluluk duyduğunu belirtti.            Adana’nın tanıtıma ihtiyacı olduğunu söyleyen Necmi Özcanlı, “Adana güzel bir şehir ama tanıtımını yapamıyoruz. Adana’da çekilen filmler ve diziler kentimizin tanıtımına katkıda buluyor. Sizin yeni bir dizi çekeceğinizi öğrendiğimde çok sevindim. Her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

            NTC Yapım Genel Koordinatörü Nazlı Heptürk de, “Görüş Günü Kadınları” adlı dizi için mekan incelemesi yaptıklarını söyledi.

            Diziyi daha çok kent merkezinde çekmeyi planladıklarını anlatan Nazlı Heptürk, “Adana’nın tanıtımına katkımız olursa ne mutlu bize. 15 Haziran’da çekimlere başlamayı planlıyoruz. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

            NTC Yapım yetkililerinin Necmi Özcanlı’yı ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ozan Aksu ve Altın Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Timuçin de hazır bulundu.