Sinema Sanatçılarının Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile birlikte halkı selamlamasının ardından ses sanatçısı Demet Akalın unutulmaz konseri ile Mimar Sinan Amfi Tiyatro’yu salladı.
20. Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleşen "Sinema Dayanışma Gecesi" Türk Sineması'nın duayen sanatçıları ve festivalin evsihibi olan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın halkı selamlaması ile başladı. Mimar Sinan Amfi Tiyatro’yu dolduran binlerce Adanalı’ya hitaben kısa bir konuşma yapan Aldırmaz, 20. Altın Koza Film Festivali’ne evsahipliği yapmaktan ve Türk Sineması ile Adana halkını buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Türk Sineması'nın duayen sanatçılarından sonra sahneye unutulmaz Hababam Sınıfı oyuncuları çıkarak vatandaşları selamladı. Sinema sanatçılarının halkı selamlaması sırasında başlayan havai fişek gösterisi geceye renk kattı.

Selamlama sonrası Gecenin sunuculuğunu yapan Vatan Şaşmaz ve Melike Öcalan Demet Akalın’ı anons ettiğinde Mimar Sinan’daki sinema coşkusu yerini Akalın hayranlarının çığlıklarına bıraktı.

Sanatçı Demet Akalın sevilen şarkılarıyla Mimar Sinan’ı dolduran Adanalılar’a keyifli anlar yaşattı. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar coşku dolu anları ölümsüzleştirmek için cep telefonlarıyla bol bol fotoğraf çekti.