BPW Adana Kulübü’nün öncülüğünde, Adana HiltonSA, Sasu, Securitas, Seyhan Belediyesi, BRY Tarım, Katlav Mücevherat, 2K Fuarcılık, Radio One ve Adana A Reklam Ajansı’nın sponsorluk desteğiyle; Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi’nde dünyaca ünlü müzisyen, besteci Anjelika Akbar, AKIŞ-SU BİZDEN NE BEKLER adlı konseriyle Adanalılarla buluştu.

Geleneksel ebru sanatı tekniklerinin, günümüz teknolojisi ve çok farklı bir yorumu ile müziğin su üzerindeki etkisinin video-kurgu ifadesi ‘Su Bizden Ne Bekler?’ adı altında görsel bir şölenle dinleyicilerin karşısına geçen Anjelika Akbar büyük alkış aldı. Akbar’ın eşsiz bestelerinin yer aldığı piyano dinletisi, ebru sanatçısı Garip Ay’ın çağdaş yaklaşımları, ünlü sanat yönetmeni Murat Öneş’in yorumu ile hayat buldu.

Konser sonrası Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Türkan Eşli, Zeydan Karalar adına sanatçı Anjelika Akbar’a çiçek takdim etti. BPW Adana Kulübü Başkanı Sezi Dağdemir de, sanatçıya plaket ve çiçek takdim ederek, teşekkür etti.
 

Ç.Ü.’DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BPW Adana Kulübü’nün davetlisi olarak Adana’ya gelen ve bir gün önce verdiği konserle Adanalılarla buluşan Anjelika Akbar, Çukurova Üniversitesi Konservatuar Bölümü öğrencileriyle de bir araya geldi. Akbar, burada da öğrencilere konser verirken, merak ettikleri soruları da cevaplandırdı.

Adana’ya ilk kez geldiğini ifade eden Anjelika Akbar, Çukurova Üniversitesi Konservatuar Bölümü öğrencilerinin gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

DAĞDEMİR: ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK
BPW Adana Kulübü Başkanı Sezi Dağdemir, ‘Müzik Bizi Birleştirir’ Projesi kapsamında önümüzdeki günlerde de ünlü konukları kentte ağırlayacaklarının müjdesini verdi. ‘Kulüp üyelerinin mesleki kariyerlerine destek vermenin yanı sıra gençlerimizin de eğitimine önem veriyoruz’ diyen Dağdemir, “Spordan siyasete, eğitimden kültüre mesleğinde öne çıkmış isimleri, sponsorlarımızın desteğiyle Adana’da ağırlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.