Annesi Kozanlı olan Barış Manço’nun oğulları Doğukan Manço ve Batıkan Manço’nun katıldığı etkinlik Kozan Belediyesi Sinema Salonunda yapıldı. Şarkıcı, söz yazarı, besteci, televizyon programı yapımcısı ve sunucu olarak 90’lı yıllara damga vuran Barış Manço 200’ün üzerinde şarkısıyla Türkiye’de ve dünyada sayısız ödül kazanmıştı.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün ev sahipliğinde, Kozan İsmet İnönü  Ortaokulu’nun organizasyonuyla düzenlenen etkinliğe katılan Doğukan Manço ve Batıkan Zorbey Manço sabahın erken saatlerinde Kozan’a geldiler. Kozan Belediyesi Arıkan Konağını ve Dağılcak tesislerini ziyaret eden Manço kardeşleri Kozan Kaymakamı Avni Oral da makamında ağırladı.
Saat 14:00’te Kozan Belediyesi Sinema Salonunda düzenlenen etkinliğe öğrencilerden ve vatandaşlardan da büyük ilgi vardı. Barış Manço’nun şarkılarının seslendirildiği etkinlikte Doğukan Manço ve Batıkan Zorbey Manço da babalarını anlattı. Belediye sinemasındaki etkinliğin ardından Doğukan ve Batıkan Manço, Barış Manço’nun annesinin Kozan’daki evini ziyaret etti.

Manço kardeşlere Kozan’da gün boyunca Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz ve Kozan İsmet İnönü Ortaokulu Müdürü Oğuz Şengel eşlik etti.