Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Osmaniye’deki Özel Gökay Okulları öğrencileri için dolantı komedisi türündeki “Boyacı” adlı oyunu sahneledi. Bir doktor muayenesinde geçen oyunda, boyacı Kadir ve çevresinde gelişen komik olayları seyreden Osmaniyeli tiyatro severler kahkahaya doldu. 
Tuncer Cücenoğlu’nun yazdığı, Mustafa Kurt’un yönetmenliğini yaptığı Boyacı oyunu için Özel Gökay Okulları öğrencileri Cebeliberek Kültür Merkezi’nde buluştu. Başar Uğur, Dilek Polat, Halil İbrahim Kurum, Özlem Buluttekin Özel, Önder Özcan, Mehmet Avcı, Uğur İzgi, Ergün Özfırıncı, Hüseyin İnan Biçer ve Şendal Yıldız rol aldığı iki perdelik komediyi Özel Gökay Okulları’nın yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve veliler ilgiyle izledi.  Ülkedeki ekonomik açmazlar, gecekondu sorunu, mafya ilişkileri, ihale çıkmazı gibi konuların işlendiği Boyacı’da bireyler mutsuzluğu, aile ilişkileri, kıskançlık ve aşk, ironik bir dille seyirciye aktarıldı.


Tiyatro etkinliğinin sonunda sahneye çıkan Gökay Okulları Kurucu Müdürü Hacı Ahmet Yıldırım, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Adana Şehir Tiyatrosu sanatçılarına teşekkür etti. Yıldırım, etkinlik anısına Adana Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni ve Altınkoza A.Ş. Genel Müdürü İsmail Dikilitaş’a çiçek buketi ve hediyeler sundu.