ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Türk Sanat Müziği Korosu’nun yeni dönem çalışmalarına coşkulu bir şekilde başlamasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. ÇGC Başkanı Esendemir, TSM Korosunun yıllardır Çukurova Gazeteciler Cemiyetini başarılı bir şekilde temsil ettiğini ve bundan da gurur duyduklarını ifade etti. TSM Korosunun yeni dönemde Şef Aygül Tutu yönetiminde çalışmalarını sürdüreceğini belirten Başkan Esendemir, koroyu yeni isimlerle daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Esendemir, Türk Sanat Müziğine ilgi duyan tüm basın çalışanlarının ve yakınlarının da koroya katılmasını beklediklerinin de altını çizdi. Esendemir koronun yeni dönemde de bir birinden güzel konserlerle adından söz ettireceğini bildirdi.

ÇGC Türk Sanat Müziği Korosu yeni Şefi Aygül Tutu da gazeteciler korosunu çalıştırmaktan büyük heyecan duyduğunu ifade etti. Müstesna sazlar eşliğinde yeni dönem çalışmalarına başladıklarını kaydeden Şef Aygül Tutu, Türk Sanat Musikisinin en güzel eserlerini repertuarlarına aldıklarını kaydetti. Şef Aygül Tutu, TSM Korosunun daha önceden olduğu gibi Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni en güzel şekilde temsil edeceğini vurguladı.

ÇGC Türk Sanat Müziği Korosu, daha önceden olduğu gibi Çukurova Gazeteciler Cemiyetinin Gazeteci Mustafa Gümüşdamla Caddesi Öğretmenler Sitesinde bulunan idari binasında her pazartesi günü saat 18.30 da çalışmalarını sürdürüyor.