Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen 40. Yıl  konsere Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ramazan Akyürek, Özel Kalem Müdürü İsmail Taymaz, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda müziksever katıldı.

Şef Aygül Altınok Tutu yönetiminde sahne alan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, iki bölümden oluşan konserinde müstesna sazlar eşliğinde birbirinden güzel eserleri seslendirdi. ÇGÇ Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Aygül Tutu yönetiminde sanatseverlere  adeta bir müzik ziyafeti çekti. Koro ve solistler şarkıları seslendirirken, salonu dolduran yüzlerce sanatsever de zaman zaman onlara eşlik ettiler.  Konserin sonunda ÇGC TSM Korosu salonu dolduran yüzlerce müziksever tarafından ayakta alkışlandı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Cafer Esendemir, konser sonrası Şef Aygül Altınok Tutu’ya bir çiçek vererek tebrik etti. Başkan Cafer Esendemir, Türk Sanat Müziği Korosu’nun 20 yılı aşkın bir zamandır müzikseverlerin gönlünü fethettiğini  ifade etti. Başkan Esendemir, ÇGC’nin 40.yılının kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.  Başkan Esendemir, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü olmak üzere Adana Sanayi Odası Başkanı Kıvanç Tekstil Sahibi Zeki Kıvanç’a ve Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür etti.