Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC yi yıllardır başarıyla temsil eden Türk Sanat Müziği Korosundan sonra kurulan Türk Halk Müziği Korusunun yeni sezon çalışmalarına başlamasının sevindirici olduğunu söyledi. Başkan Esendemir, Türk Halk Müziği Korusunun Çukurova Gazeteciler Cemiyetini en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti.

Esendemir, Türk Sanat Müziği Korosuna ve Türk Halk Müziği Korosuna istekli olan tüm basın mensuplarının katılabileceklerini bildirdi.

ÇGC Türk Halk Müziği Korosu Şefi Murat Kozan da THM korosu olarak Çukurova Gazeteciler Cemiyeti adına faaliyette bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Murat Kozan salı ve perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün çalışma yaptıklarını bildirdi. Şef Kozan, koroya büyük ilgi gösterilmesinin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Şef Kozan, birbirinden müstesna sazlar ve koro elemanlarıyla yurdun dört bir yanından türküleri çalıştıklarını belirtti. Murat Kozan, en kısa zamanda ÇGC Korusu olarak Adanalıların huzuruna çıkmayı arzu ettiklerini de sözlerine ekledi.