Öğrenciler ve öğretim elemanları şan masterclass’ına büyük ilgi gösterdi. Tenor Ünüşan Kuloğlu da Opera-Şan öğrencilerinin yetenekleri karşısında hayranlığını gizleyemedi.

 

4 Ayda 4 Mastercalss…

Eğitim-Öğretimin başladığı Eylül Ayından buyana Dünyaca ünlü sanatçıları Devlet Konservatuvarı öğrencileri ile bir araya getiren Konservatuvar müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayık, eğitim öğretim yılından bu yana 4 dünyaca ünlü sanatçıyı davet ettiklerini belirtti.

 

Tenor Kuloğlu: “Çukurova Üniversitesi İle İlişkilerimiz Devam Edecek.”

Finlandiya ile Türkiye arasında imzalanan dostluk antlaşmasının 90.yılı nedeniyle Finlandiya Büyükelçiliği, Finlandiya Adana Fahri Konsolosluğu organizasyonunda ve desteğinde Adana’ya konser için gelen Tenor Ünüşan Kuloğlu ayrıca ÇÜ Devlet Konservatuvarı’nın masterclass davetini tereddüt etmeden kabul ettiğini belirtti. Her zaman genç yeteneklere destek olunması gerektiğinin altını çizerek bunun önemini vurgulayan Tenor Kuloğlu bundan sonrada ÇÜ Devlet Konservatuvarı Opera-Şan Anasanat Dalı öğrencilerine desteğinin devem edeceğini vurguladı.

 

Masterclass’a Katılan Öğrencilere Belge Verildi

Masterclass sonunda Opera Sanatçısı Tenor Ünüşan Kuloğlu’na Konservatuvar Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayık desteklerinden dolayı teşekkür ederek, teşekkür belgesi takdim etti. Ünüşan Kuloğlu ise masterclass’a katılan öğrencilere katılım belgelerini takdim ederek, toplu fotoğraf çekiminden sonar masterclass sona erdi.