Bu yıl 12-13-14 Mayıs tarihleri arasında Adana Galeria AVM Çim Alan’da ilki gerçekleşecek Çukurova Rock Festivali’nde sahne alacak isimler açıklandı.  
Geçtiğimiz yıl, Zeytinli Rock Festivali’nde, 70'den fazla sanatçı ve 100.000'den fazla müzikseveri buluşturarak, Türkiye müzik festivali tarihine damga vuran Milyon Yapım, 2017 yılında yepyeni bir festivali daha müzikseverlerle buluşturuyor.
 
GÜNDE 7 SANATÇI

Günde 7 sanatçının sahne alacağı programda, Adana ve civarında yaşayan müzikseverler 3 gün boyuca yüzde 100 müzik ve eğlence ile gerçek bir festival deneyimi yaşayacak.  Kral Pop Tv medya sponsorluğunda, Red Bull desteğiyle, Türkiye’nin yeni gençlik kanalı Milyon Tv ekranlarında da yayınlanacak heyecanla beklenen festival sosyal medyada #CRF2017 hashtagi ile şimdiden konuşulmaya başladı.
 
TÜRK ROCK MÜZİĞİNİN YILDIZLARI ÇUKUROVA’DA…
 Pentagram’dan Mor ve Ötesine; Athena’dan Feridun Düzağaç’a; Teoman’dan Selda Bağcan’a Türk rock müziğinin yıldızlarının Adana, Mersin ve Gaziantep başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen hayranlarıyla buluşacağı festivalin günlük ve kombine bilet satışları bulunuyor.
 
UMUT KUZEY’İN BAŞARISI
 Adanalı rock sanatçısı Umut Kuzey’in organize ettiği festivale şimdiden yoğun ilgi var. Daha önce Zeytinli’de düzenlenen festivali bu yılmemleketi Adana’da yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Umut Kuzey, tüm rocseverleri festivale davet etti.
 
 
Festival Programı
 
 
12 MAYIS CUMA
PENTAGRAM
MOR VE ÖTESİ
PİLLİ BEBEK
KURBAN
KURTALAN EKSPRES
DİREC-T
MADCAP
 
13 MAYIS CUMARTESİ
ATHENA
FERİDUN DÜZAĞAÇ
SEKSENDÖRT
UMUT KUZEY
FLÖRT
ÇAMUR
ANATOLİK
 
14 MAYIS PAZAR
TEOMAN
SELDA BAĞCAN & BOOM PAM
PİNHANİ
ADAMLAR
BABA ZULA
DENİZ TEKİN
SÜPERNOVA