Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü’nün desteği ile Müzik Bölümü Üflemeli-Vurmalı Çalgılar Ana sanat Dalı’na bağlı Obua Sanat Dalı öğlecileri dünyaca tanınmış akademisyen, obua sanatçısı Prof. Dr. Vicente Llimera ile ders yapma şansı yakaladı.
Devlet Konservatuvarı Öğrencileriyle Ders Yaptı.
Castellon’daki İleri Müzik Konservatuvarı’nda Profesör ve Valencia Senfoni Orkestrası’nın da solisti olan Prof. Dr. Llimera deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. İleri Müzik Diploması, Müzik Yaratıcılığı ve Estetiği alanında yükseköğretim mezunu olan Prof. Dr. Llimera’nın dersine Üflemeli-Vurmalı Çalgılar Ana Sanat Dalı’na bağlı öğrencilerin yanı sıra diğer sanat dalı öğrencileri ve öğretim elemanları da katıldı.
 “Özenle Seçilmiş Yetenekli Öğrenciler”
Öğrenciler ve akademisyenler Prof. Dr. Vicente Llimera’nın usta öğreticiliğinden ve çalıcılığından çok etkilendiklerini söyledi. Prof. Dr. Llimera, konservatuvar öğrencilerine uzun zaman ayırarak yaptığı masterclass sonunda öğrencilerin özenle seçilmiş yetenekli ve istekli olduklarını söyledi.
 Masterclass bitiminde usta sanatçı Prof. Dr. Vicente Llimera’ya ÇÜ Devlet Konservatuvarı Yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdim edilirken, öğrencilere de katılım belgesi verildi. Masterclass anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.