Adana Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ünlü popçu Emre Kaya’yı Adanalı hayranlarıyla buluşturdu. Ücretsiz konserde, en güzel şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren sempatik şarkıcı Emre Kaya, sahne performansıyla göz doldurdu. 
BİNLERCE KİŞİ GÖNLÜNCE EĞLENDİ
8 yıllık müzik kariyerine ‘Yılın En İyi Bestecisi’, ‘En İyi Çıkış Yapan Sanatçı’, ‘Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı’ ödülleri sığdıran Emre Kaya, merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda kurulan dev sahnede Adanalıların şarkısını çıktı. Binlerce kişinin katıldığı konserde ünlü popçu, hafızalarda iz bırakan , ‘Böyle Gitmez’, ‘Toz’, ‘Teşekkür Ederim’, ‘Apayrı’, ‘Yapboz’, ‘Esaret’, ‘Dın Dın’ ve ‘Aşk Diye Soludum’ eserlerini başarıyla yorumladı. 

SAHNEDE CEP TELEFONUYLA CANLI YAYIN YAPTI

Şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren Emre Kaya, cep telefonuyla sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaparak, tüm dünyaya Adana’daki 23 Nisan coşkusunu yansıttı. Emre Kaya, dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirirken, konser keyfini yaşayan Adanalı gençler de kameralı cep telefonlarıyla görüntü çekmek için birbirleriyle yarıştı.
USTALARA SAYGI 
Emre Kaya, Adana konserinde sadece kendi bestelerini değil, ‘Ustalara Saygı’ bölümünde Sezen Aksu’dan ‘Zalim’, Orhan Gencebay’dan ‘Bir Teselli Ver’ ve Kayahan’ın unutulmaz eseri ‘Odalarda Işıksızım’ı da seslendirerek, her kesime hitap etti. 
Emre Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Adanalı hayranlarıyla kendisini buluşturan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.