“Engelleri aşmak için Kitabını Al Gel Müziğe Ses Ver” projesi kapsamında Mega Band, Pandora Band, Plastic, Gizem Aksoy Project, Plastik, Fobi, Aktör ve Marko paşa gibi Adana’nın popüler grupları sahne alacak. Konsere, ihtiyacı olan bir köy okulunun kütüphanesine destek vermek üzere her katılımcının en az bir kitap bağışlamasını zorunlu kılıyoruz. Konserden elde edilen gelirle bedensel engelli ihtiyaç sahipleri arasından noter huzurunda yapılacak çekilişle  akülü tekerlekli sandalye dağıtılacaktır.

Konser 6 Mart Salı günü park zirve tesislerinde 19:30 da gerçekleşecektir.

7art 2 güzel şeyler kollektifi Adana’da dernek ve vakıflardan bağımsız olarak hareket eden 7 si kadın 9 gönüllüden oluşmaktadır. Amaçları sanatı, sosyal sorumluluk projeleri ile birleştirerek pozitif bir algı ile farkındalık yaratmaktır.

Farklı meslek grubundan oluşan 7art2 Özgür Çerçi, Orçun Utlu, Yeliz Doğramacılar Arman, Didem Bekiroğlu, Betül Haydın, Hatice Çelik, Gamze Bağırsakçı, Sezin Eser ve Muteber Özden’den oluşuyor.

BİR ÇOK PROJEYE İMZA ATTILAR

3 kadın 3 portre

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla farklı bir etkinliğe imza atan 7art2 erkeklerin kas gücü ile yaptıkları işlerde 3 kadın sanatçıyı fotoğraflayarak gerçekliştirdiğimiz sergide farkındalık yarattılar. “Ben Seni Anlıyorum, Sen de Beni Anla” sloganıyla sergi ve kadın şarkılarından oluşan akustik konseri gerçekleştirdiler. Konser ve sergiden elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi 7 kadına bağışlandı.

Projede oyuncu ve sunucu Yeliz Doğramacılar Arman demir yolu işçisi, ses sanatçısı Betül Haydın oto tamircisi ve balerin Didem Bekiroğlu marangoz olarak yer aldılar.

Kitabını Al Gel Müziğe Ses Ver

Geçen yıl gerçekleşen Kitabını Al Gel Müziğe Ses Ver’ etkinliğinde elde edilen gelir ve toplanan kitaplarla Yumurtalık ilçesine bağlı Yeşilköy’de bulunan Ganime Erzenci Ortaokulu’na kütüphane yapıldı. Kütüphane açılışına Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Yumurtalık Jandarma Komutanı Ümit Tolu, Yumurtalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Emre, Okul Müdürü Hüseyin Kemik, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Kütüphane açılışının ardından 7art2 ekibinde bulunan solistler tarafından öğrencilerin istediği parçalardan oluşan bir konser de verildi.

 Konser gelirinin bir kısmıyla Salbaş İlköğretim Okulu’nun eskimiş sıraları yenilenerek ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine katkı sağlandı.

Minik Şefler İş Başında

Acıbadem Hastanesi Pediatrik Onkoloji Bölümünde tedavi gören miniklerimiz ile uzman kontrolünde hamburger ve kurabiye yaparak moral bulmalarına katkı sağlandı. Kendi elleri ile yaptıkları hamburger ve kurabiyeleri yiyen miniklerimize, “minik şef” sertifikası verildi.