Kursiyerlerin portakal çiçeği renk ve biçimindeki taç, broş, magnet gibi modern çizgileri taşıyan ürünleri büyük ilgi gördü.
Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi’nde faaliyet gösteren EVKAD’ın kursiyerlerinin  Portakal Çiçeği Karnavalı’na katkı sağlamayı da amaçlayan sergisi karnaval etkinliklerinin yapıldığı Şinasi Efendi Sokağı’nda yer aldı. Kurs öğretmeni Ümran Özgönül nezaretinde uzun ve titiz bir çalışma devresinden sonra hazırlanan portakal çiçeği temalı ürünlerin yanı sıra kokulu sabun ve taşlarla çeşitli takı örnekleri de sergide yer aldı.
Portakal süslemelere çok yakıştı

Kursiyerler, "Adana'nın tanıtımına biz de bir katkıda bulunmak istedik. Madem Portakal Çiçeği diye bir karnavalımız var, o zaman portakal temalı ürünler de olsun istedik. Ürünlerimizin Adanalı hanımlardan büyük ilgi görmesi doğru bir iş yaptığımızı gösterdi.  Genellikle tüm dünyada bu tür süslerde çilek temalı ürünler daha ağırlıklıdır.Ancak portakal temasının da en az çilek kadar süslemelere yakıştığı ortaya çıktı. Karnaval sayesinde artık portakal temalı ürünleri de daha ağırlıklı görebiliriz."dediler.