Adanalı sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın son konserini, Kore’nin klasik müzik misyonerleri arasında gösterilen, 2010 yılında Kore Ulusal Kültür Ödülü’nün de sahibi olan; Prag, Plovdiv, Saraybosna, Bulgaristan ve Macaristan’daki flarmoni ve senfoni orkestralarında daimi misafir şeflik yapan Young Chil Lee yönetti. Konserin ilk bölümünde birçok uluslararası ödülü bulunan Almanya’nın Duisburg Filarmoni Orkestrası’nın yanı sıra Hamburg Senfoni Orkestrası ve Münih Radyo Orkestarsı’nda başkemancı olarak görev yapan, Rus asıllı keman sanatçısı Maxim Kosinov, Alman besteci Max Bruch’un üç bölümlük keman konçertosunu icra etti. 
İkinci bölümde ise Şef Young Chil Lee yönetimindeki Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Beethoven’in 5. Senfonisi’ni seslendirdi.  Konser bitiminde salonu dolduran yüzlerce izleyici ÇDSO’yu ayakta alkışlarken, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özel, orkestrayı başarıyla yöneten Young Chil Lee’yi çiçek vererek kutladı.

Özel, “Hacı Sabancı gibi ülke ekonomisinin simge isimlerinden birisi adına düzenlenen bu son derece anlamlı konsere Adana Ticaret Odası olarak, sponsor olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bölgemizin kültür ve sanat hayatına renk katan böylesine güzel etkinliklere destek olmayı, Adana Ticaret Odası’nın önemli görevleri arasında değerlendiriyoruz. Bu şekilde Adana ekonomisine tam 112 yıldır yön veren Adana Ticaret Odamızı sahiplenen ve yaşatan üyelerimize ve vatandaşlarımıza da şükranlarımızı sunmuş oluyoruz” dedi.