Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde yaşları 5 ile 17 arasında değişen onlarca çocuk ve genç Öğretmen Filiz Bahadırlı’nın yönetiminde izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Konser öncesi öğretmenlik mesleğine 40 yılını vermiş olan ve gecenin organize edilmesini sağlayan Filiz Bahadırlı açılış konuşmasını yaptı. Bahadırlı, öğrencilerinin “Londra Müzik Akademisi” piyano bölümü sınavına hazırlandığını ve her yıl olduğu gibi bu yılda büyük başarılar elde edeceklerini söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Filiz Bahadırlı’ya teşekkür etti. Çocukların ve gençlerin yeteneklerinin sergilenmesi için yapılacak tüm etkinlikleri desteklediklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacaklarını söyledi. Başkan Zeydan Karalar, “Bu gün burada çok önemli ve anlamlı bir konser veriliyor. Biz Seyhan Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız. Gençlerin ve çocukların içlerindeki yetenekleri dışa sunabilmeleri içinde her türlü katkıyı sunmaya hazırız. Ben buradan Başta Filiz hocam olmak üzere geceye emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından minik virtüözler geceye katılanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.