Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen Öğretmenevi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun konserine çok sayıda davetli katıldı. TRT sanatçısı Şef Murat Kozan’ın yönettiği topluluk Türkiye’nin değişik yörelerinden derlenmiş birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Solistler ise söyledikleri türkülerle büyük alkış aldı.

ŞEFE BÜYÜK ALKIŞ

Şef Murat Kozan da söylediği uzun hava ve konser boyunca gösterdiği muhteşem performansı ile sempatik hareketleriyle ayakta alkışlandı. Davetliler de zaman zaman söylenen türkülere eşlik etti.

HALAY ÇEKTİLER

Konserin son bölümünde davetliler davul zurna eşliğinde sahneye çıkıp halay çekti. TRT Sanatçısı şef Murat Kozan, konser vermeleri için çok sayıda teklif aldıklarını söyledi.

‘KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ HERKESE AÇIK’

Öğretmenevi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun kapısının, müziğe gönül veren herkese açık olduğunu belirten Kozan, toplulukta ev hanımları, öğretmenler, yaşlısı, genci, orta yaşta insanların bulunduğunu belirterek, “Ses getiren bir koroyuz. Devamlı konser teklifleri alıyoruz. Önümüzdeki günlerde sıra konserleri vereceğiz. Kapımız ve gönlümüz herkese açık” dedi.