Gazeteci Refik Erduran'ın yazdığı, Enis Fosforoğlu'nun hem yönetip hem başrolünde oynadığı 2 perdelik komedi oyunu ‘2. Baskı’ Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Günümüz Türkiye'sinde yaşanan siyasi ve sosyal gelişmeler üzerine de önemli mesajlar veren bir anlamda güldürürken düşündüren trajikomik olayların sahnelendiği oyun Seyhanlı izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eşi Nuray Karalar ile birlikte izlediği oyunun sonunda tiyatrocu Enis Fosforoğlu’na bir buket çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Karalar, “Her türlü güçlükler içerisinde halkın haber alma hakkının gereğini yerine getirmeye çalışan gerek yerel, gerekse yaygın basın kuruluşlarının durumlarını gayet eğlenceli bir dille bize anlatan bu oyun nedeniyle usta oyuncu Enis Fosforoğlu’nun şahsında tüm oyuncu kadrosuna teşekkür ederim” dedi. Tiyatro Oyuncusu Enis Fosforoğlu, Seyhanlı tiyatro sevenlerin oyuna gösterdikleri ilgiye teşekkür ederek, “İzleyicilerin oyuna gösterdikleri ilgiye teşekkür ederim” dedi.