Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde  yetişen veya Çukurova bölgesinde  görev yapan hekimlerin farklı yönlerini ele alarak söyleşi, sunum ve bilgilendirme toplantılarını her ay düzenli olarak yaptıklarını söyleyen Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, yaptığı açılış konuşmasında “Hekim olmak meşakkat gerektirir, özveri gerektirir, fedakarlık gerektirir. Bu yüzden kutsal bir meslektir. Biz hekimler mesleğimizi yoğun ve yorucu gerçekleştirmekteyiz. Birçok hekim arkadaşımız bu yorgunluktan arınmak için farklı sanat dalları ile uğraşmaktadır. Kimi arkadaşlarımız bir müzik aleti çalıyor, kimileri şarkı söylüyor, kimileri spor yapıyor, kimileri de bu gün burada sunum yapacak Dr. Bedirhan arkadaşımız gibi fotoğraf sanatıyla uğraşıyor.” Diye konuştu.

DR. KÜPELİ, “BEN BİR DOĞA AŞIĞIYIM”
Hekimlerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Edirne Tabip Odası Başkanı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu iki şiir okuyarak etkinliğe renk vermesinin ardından Renkli ve Siyah Beyaz fotoğraflardan derlenen “KIRLANGIÇLAR”, “KUŞLAR” ve “HEKİMLERDEN YANSIMALAR”  isimli sunumlarını  gerçekleştiren fotoğraf sanatçısı Dr. Bedirhan Küpeli, “Fotoğraf sanatçılığı bende bir tutku haline geldi. Fotoğraf çekmek için özellikle doğa’da olmak gerekir. Ben bir doğa aşığıyım.” Dedi.
İlgiyle izlenen sunumun ardından Başkan Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, Dr. Bedirhan Küpeli’ye teşekkür ederek belgesini verdi. Sunumun ardından verilen kokteyle geçildi.