Adana’nın sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamına artı değer katan başarılı organizasyonlara imza atan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ramazanoğlu Konağı Resitalleri Akustik Rock Türküler konseriyle sürdü. Tunç Özsöyler ve arkadaşları Anadolu’nun gönlünde taht kuran eserleri ustalıkla seslendirdi. 
Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte gecenin solisti, gitar virtüözü Tunç Özsöyler’e ritim sazda Murat Bakrak, bas gitarda Dalçın Tek eşlik etti. Hilal Açık ise konserde konuk solist olarak sahne aldı. Anadolu insanının aşkını, sevincini, mutluluğunu, hüznünü, acısını, hasretini ve ayrılığını anlatan türküler bir başka güzellikte yorumlandı. Konserinde Dut Ağacı, Divane Aşık, Çemberimde Göl Oya, Yal Gızam, Deniz Üstü Köpürür, Geçti Dost Kervanı türkülerine yer veren Tunç Özsöyler ve Hilal Açık, mest etti. 

Adanalı sanatseverler, Ramazanoğlu Beyliği döneminin saray selamlığı olan ve Osmanlı Padişahları Kanuni Sultan Süleyman ile 4. Murat Han’ın misafir edildiği 500 yıllık Ramazanoğlu Konağı’nın eşsiz atmosferinde keyifli bir akşam yaşadı. 
Konserin sonunda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bürokratları sanatçılara anı plaketi vererek, teşekkür etti. Tunç Özsöyler, sanatı ve sanatçıyı destekleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye şükranlarını sundu.